Ο Καιρός στο Μπάνσκο

Μπάνσκο πρόβλεψη καιρού και Μπάνσκο καιρός Βουλγαρία. Σίγουρα η επίσκεψη σας στην Βουλγαρία πρέπει να συνδυαστεί με τον κατάλληλο καιρό, τόσο για άνετη διαμονή όσο και για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο σκι.Δείτε πρώτα τον καιρό, τις θερμοκρασίες και τον πρόβλεψη για χιόνι στο χιονοδρομικό. Καλό θα είναι να έχετε δει το δελτίο καιρού και τις συνθήκες χιονιού στο χιονοδρομικό κέντρο στο Μπάνσκο. Μπορείτε να δείτε Live τον καιρό, ακόμα και από web camera σε τοπικούς σταθμούς.

Έχετε κανονίσει διακοπές στην περιοχή, αλλά δεν ξέρετε πως θα είναι ο καιρός στο Μπάνσκο;

Η περιοχή, ως πόλη Βαλκανικής χώρας, έχει βαρύ και κρύο χειμώνα. Πότε χιονίζει στο Μπάνσκο όμως; Το χιόνι κάνει την εμφάνιση του ακόμα και τον Σεπτέμβριο σε πολλά σημεία. Ειδικά στο όρος Πίριν. Το όρος Πίριν είναι και ο βασικός και κύριος λόγος που η περιοχή έχει έντονη χιονόπτωση τους χειμερινούς μήνες. Ακόμα και την άνοιξη, αν και το κρύο υποχωρεί και εμφανίζονται σιγά σιγά καλοκαιρινές μέρες, η θερμοκρασία ειδικά τις βραδινές ώρες παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό συμβαίνει διότι λιώνουν τα χιόνια από την Βουλγαρική οροσειρά και τα γύρω ποτάμια έχουν παγωμένα νερά. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την υγρασία των Βαλκανίων πρέπει να σας κάνουν ιδιαίτερα προσεκτικούς. Μην διστάσετε αν κανονίσετε διακοπές στο Μπάνσκο Άνοιξη να έχετε μαζί μας και ένα αντιανεμικό μπουφάν.

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα είναι πως θα μάθετε για τον καιρό και την χιονόπτωση στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου. Αυτό εκτός από τα τοπικά μετεωρολογικά κέντρα μπορείτε να το μάθετε και στο λόμπι του ξενοδοχείου σας. Τα περισσότερα ξενοδοχεία στο Μπάνσκο, έχουν πίνακες με τις θερμοκρασίες, την χιονόπτωση, τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο χιονοδρομικό. Ενημερωθείτε για τον καιρό στο Μπάνσκο και από τις receptions των ξενοδοχείων σας.