Στο νησί το βράδυ ξεκινά πάντα με τις καλύτερες διαθέσεις!

Πως θα ολοκληρωθεί η μέρα στο νησί; Μετά το μπάνιο και τα θαλάσσια σπορ στις όμορφες παραλίες, τη διαμονή στα άνετα ξενοδοχεία και το φαγητό στα εστιατόρια του νησιού, η ημέρα πρέπει να τελειώσει με τον ανάλογο τρόπο. Ή σύμφωνα με πολλούς να ξεκινήσει! Το νησί της Ίου, είναι δημοφιλής προορισμός που φημίζεται για τη βραδινή του διασκέδαση. Δεν είναι τυχαίο που σύμφωνα με πολλούς η Ίος είναι η ψυχή της ποιοτικής βραδινής διασκέδασης στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων.

Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη νυχτερινή ζωή του νησιού;

Η διασκέδαση ξεκινά από τα Beach Bars του νησιού της Ίου

Αν είναι κάτι που μας φτιάχνει όσο τίποτα άλλο τη διάθεση το καλοκαίρι, αυτό είναι τα parties που αρχίζουν από νωρίς στην παραλία, και η Ίος φημίζεται για αυτά! Στα καλοκαιρινά μαγαζιά η καλή διάθεση είναι βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσουν όλα. Σε πολλές παραλίες όπως του Μυλοπότα, η μουσική παίζει δυνατά από νωρίς και συνδυάζεται τέλεια με ποτό και δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα. Δεν είναι τυχαίο που γεμίζουν με νέο κόσμο από νωρίς, αφού είναι μια must πρόταση για να διασκεδάσεις στο νησί. Και τι καλύτερο από το να πίνεις μια παγωμένη μπύρα ή ένα κοκτέιλ δίπλα στο κύμα;

Η διασκέδαση στα beach bars του νησιού της Ίου είναι τόσο δημοφιλής, που γίνεται πόλος έλξης από Έλληνες και ξένους επισκέπτες! Δεν είναι τυχαίο που δημιουργούνται τουριστικά πακέτα ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς που θέλουν να διασκεδάσουν στο νησί. Με χρονικό  σημείο εκκίνησης το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, αρχίζει και επίσημα μια σεζόν γεμάτη διασκέδαση για το νησί. Μαζί με την Μύκονο, η Ίος είναι από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για τη νεολαία.

Τα νυχτερινά μαγαζιά στη Χώρα είναι ο τελικός προορισμός!

Η δύση του ηλίου σηματοδοτεί στο νησί πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη βραδινή μας έξοδο έχοντας ένα τελικό προορισμό:

Τα βραδινά μαγαζιά στη Χώρα της Ίου!

Τα περισσότερα βραδινά μαγαζιά του νησιού, είναι συγκεντρωμένα στο κέντρο της πόλης. Κάποια μέσα στα σοκάκια του νησιού, και κάποια άλλα στην πλατεία της Χώρας της Ίου. Στο νησί θα βρείτε σίγουρα νυχτερινά μαγαζιά, μπαράκια με κοκτέιλ και clubs. Ακόμα και αν δεν έχετε παρέα, γνωριστείτε με τους άλλους θαμώνες των μαγαζιών που διασκεδάζουν ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική και πίνοντας το ποτό τους!

Το νησί της Ίου θα μπορούσε να είναι συνώνυμο της διασκέδασης, μιας και είναι φτιαγμένο για τις ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές. Συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που σημαίνουν ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, και που θα κρατήσουν μια ζωή! Χαλαρή διάθεση και ατμόσφαιρα, μπάνιο στη θάλασσα με δυνατή καλοκαιρινή μουσική, διασκέδαση μέχρι το πρωί, και γιατί όχι, ξημέρωμα στην παραλία με καλή παρέα και θέα τη θάλασσα. Αυτο δεν είναι το ιδανικό καλοκαίρι;

Το νησί της Ίου είναι ο ορισμός της απόλυτης εμπειρίας διασκέδασης. Συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι τόσο μοναδικό, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα! Αν είστε και εσείς από αυτούς που τους αρέσει να τα συνδυάζουν όλα, το νησί της Ίου σας περιμένει.