Οι καλύτερες προτάσεις για τη διαμονή στο νησί της Ίου!

Εάν βρήκατε την καλύτερη περίοδο για να βρεθείτε στην Ίο, κλείσατε τις ημερομηνίες, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα ξενοδοχείο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Η διαμονή στην Ίο είναι εύκολη υπόθεση, αρκεί να έχετε κάποιον να σας προτείνει αυτό που σας ταιριάζει. Βρείτε ξενοδοχείο εύκολα και απλά, με τη βοήθεια της ομάδας μας. Οι διακοπές σας στο νησί της Ίου θα είναι μια πραγματική εμπειρία ξεκούρασης και διασκέδασης.

Αν και πάλι σας απασχολεί το σημείο της διαμονής σας, έχουμε όλες τις πληροφορίες για να αποφασίσετε!

Ξενοδοχεία στη Χώρα της Ίου

Η πιο δημοφιλής επιλογή για τη διαμονή στο νησί, είναι σίγουρα η Χώρα της Ίου. Η κεντρική θέση των ξενοδοχείων και η μικρή απόσταση από το λιμάνι, κάνουν αυτή την επιλογή πολύ δελεαστική. Σε αυτή την τοποθεσία απέχεις μόλις μερικά βήματα από τα τουριστικά μαγαζιά και τα καταστήματα του νησιού. Αν κύριος στόχος του ταξιδιού είναι να ζήσετε την κάθε στιγμή στο νησί, τότε ένα ξενοδοχείο στην Χώρα είναι η ιδανική επιλογή. Φυσικά, η τοποθεσία αυτή δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την καταπληκτική θέα και την αίσθηση του νησιού που σου δίνουν οι άλλες περιοχές.

Ο κοσμοπολίτικος αέρας της Χώρας είναι κατά πολλούς ένα από τα θετικά του να μένεις στο κέντρο του νησιού!

Τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα που βρίσκονται στην Χώρα της Ίου, έχουν διαβαθμισμένες τιμές, ανάλογα τα αστέρια και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Σημαντικό Tip:

Αναζητήστε προσφορές για διαμονή στο νησί, ώστε να κλείσετε δωμάτιο σε καλή τιμή, και να απολαύσετε τη διαμονή σας 100%.

Διαμονή στη Χώρα της Ίου

Μια επιλογή που κερδίζει πάντα τους επισκέπτες του νησιού της Ίου όσον αφορά τη διαμονή, είναι το κέντρο. Τα ξενοδοχεία στη Χώρα της Ίου είναι πολύ δελεαστική εναλλακτική, αφού βρίσκονται πολύ κοντά στο κεντρικό λιμάνι του νησιού. Η διαμονή στη Χώρα της Ίου, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Τα τουριστικά μαγαζιά, τα καταστήματα και τα κέντρα εστίασης είναι σε πολύ κοντινή απόσταση.

Και φυσικά μην ξεχνάμε τα κέντρα διασκέδασης!

Αν ταξιδεύετε στο νησι και θέλετε να έχετε περισσότερες επιλογές, η Χώρα είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Εστιατόρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εμπορικά μαγαζιά, καφενεία, μπαράκια είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορείτε να βρείτε στη Χώρα. Όλα τα απαραίτητα δηλαδή, για να έχετε μια εύκολη και ευχάριστη διαμονή στο νησί. Επίσης μένοντας στην πόλη θα έχετε εύκολη πρόσβαση και στα αξιοθέατα του νησιού της Ίου. Η Παναγία Γκρεμιώτισσα, οι Νερομυλοι, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Θέατρο “Οδυσσέας Ελύτης” και τα μικρά όμορφα βυζαντινά εκκλησάκια του νησιού βρίσκονται πολύ κοντά, και αξίζει πραγματικά να τα δείτε.

Αν και πάλι σας αρέσει καλύτερα η ηρεμία και η χαλάρωση, θα ήταν καλύτερα να ψάξετε ένα ξενοδοχείο εκτός της Χώρας. Οι έντονη νυχτερινή ζωή και οι ρυθμοί διασκέδασης στο κέντρο του νησιού, ίσως σας ενοχλήσουν κατά τις βραδινές ώρες. Αν δεν σκοπεύετε να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας, αναζητήστε κατάλυμα λίγο πιο έξω από τη Χώρα και εξερευνήστε τις υπόλοιπες επιλογές που σας προσφέρει το νησί.

Ξενοδοχείο σε άλλες περιοχές του νησιού

Αν και πάλι θέλετε για τη διαμονή σας μια πιο ήσυχη περιοχή, και πάλι είστε στο σωστό νησί. Οι περιοχές έξω από τη Χώρα της Ίου, προσφέρουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Άλλωστε αυτή δεν είναι και η μαγεία των Κυκλάδων; Η δυνατότητα επιλογής και εναλλαγής μεταξύ έντονης δραστηριότητας και ηρεμίας αλλά και ο συνδυασμός του παραδοσιακού με το μοντέρνο; Αν συμφωνείτε, έχουμε πολλές επιλογές για εσάς!

Όπως είναι φυσικό η λίστα δεν περιορίζεται μόνο σε ξενοδοχεία, αφού οι προτάσεις για διαμονή στην Ίο περιλαμβάνουν και ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, βίλες όπως και σύγχρονες κατοικίες. Είτε σε έναν ξενώνα δίπλα στη θάλασσα, είτε σε ένα όμορφο κυκλαδίτικο σπίτι, είτε ακόμα και σε μια μοντέρνα βίλα, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.