Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για σχολικές εκδρομές; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα φυσικά εξαρτάται από την φύση της εκδρομής, την διάρκεια και τις ηλικίες της σχολικής ομάδας. Όμως οι καλύτεροι προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό παραμένουν ίδιοι.

Οι καλύτερες προτάσεις για προορισμούς σχολικών εκδρομών από το Travel Project είναι:

Αθήνα

Η Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας, είναι ο καλύτερος προορισμός για σχολικές ομάδες όλων των ηλικιών. Μια πόλη γεμάτη αξιοθέατα, καλά μαγαζιά, πολιτιστικά κέντρα και κοντινούς προορισμούς. Αποτελεί επιλογή για πολλά σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας είναι και αυτή με την σειρά της, μια πολύ καλή επιλογή για σχολική εκδρομή. Με πολλά αξιοθέατα, κοντινούς προορισμούς και πολλά ιδιαίτερα σημεία η Θεσσαλονίκη παραμένει ψηλά στις επιλογές πολλών σχολείων για εκδρομή.

Κρήτη

Η Κρήτη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα. Με πόλεις όπως είναι τα Χανιά, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, είναι πολύ δυνατή επιλογή για σχολεία που οργανώνουν πολυήμερες σχολικές εκδρομές. Το νησί είναι γεμάτο αξιοθέατα, παραλίες και ιστορικούς οικισμούς. Μια συνηθισμένη επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν θάλασσα και βουνό, εκπαίδευση και όμορφες στιγμές.

Νησιά & Κύπρος

Τα ελληνικά νησιά και η Κύπρος, κερδίζουν όλο και περισσότερο τις σχολικές ομάδες. Σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες και παραδοσιακός χαρακτήρας κάνουν πολλά σχολεία να οργανώσουν για εκεί την σχολική τους εκδρομή.

Χώρες του Εξωτερικού

Δεν είναι λίγα τα σχολεία πλέον που διοργανώνουν σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό. Εκπαιδευτικές εκδρομές στην Ισπανία και την Ιταλία, επισκέψεις στο Cern και όμορφες στιγμές στην Γαλλία και την Μάλτα. Πολλές επιλογές με εξαιρετικά όμορφους προορισμούς.