Η παραλία του Άγιου Προκόπιου στην Νάξο; Μια από τις πιο γνωστές παραλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η παραλία είναι κάθε χρόνο παραλία με γαλάζια σημαία, με το όνομα της να προέρχεται από το εκκλησάκι που βρίσκεται στην αρχή της. Η παραλία βρίσκεται μέσα στις καλύτερες παραλίες σε όλη την Ελλάδα και πρόσφατα βρέθηκε και σε λίστες με τις καλύτερες παραλίες σε όλη την Ευρώπη.

Βρίσκεται, 5 χιλιόμετρα περίπου από την πρωτεύουσα της Νάξου και την Χώρα. Η έκταση της παραλίας του Αγίου Προκοπίου φτάνει τα 2 χιλιόμετρα και είναι καλυμμένη με άμμο, ενώ εντυπωσιακά είναι και τα κρυστάλλινα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλαζοπράσινου. Είναι καλά οργανωμένη και προσφέρει στους επισκέπτες πολλές δυνατότητες για ηλιοθεραπεία αλλά και για θαλάσσια σπορ κάθε είδους. Μια ιδανική παραλία για οικογένειες, αφού είναι πολύ καλά οργανωμένη και διαθέτει και beach bar ώστε να απολαύσετε τόσο cocktails και καφέ όσο και γευστικά σνακ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ένας μικρός οικισμός με ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Διαμονή σε Ξενοδοχείο στον Άγιο Προκόπιο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν την διαμονή σε ξενοδοχείο στην παραλία του Αγίου Προκοπίου. Αν και η παραλία είναι κοντά στην Χώρα, πολλοί επισκέπτες θέλουν να απολαμβάνουν καθημερινά το πανέμορφο φυσικό τοπίο της παραλίας. Διαμονή δίπλα στην θάλασσα, με θέα, καλό φαγητό και καθημερινό μπάνιο.

Διαμονή σε Ενοικιαζόμενο δωμάτιο στον Άγιο Προκόπιο

Μήπως τελικά η διαμονή σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην παραλία στον Άγιο Προκόπιο θα σας κάνει να ζήσετε ξεχωριστές και μοναδικές διακοπές στην Νάξο; Ποιος δεν θα ήθελε να μένει δίπλα στη θάλασσα σε, απολαμβάνοντας την θέα και την δροσιά από την διπλανή παραλία του Αγίου Προκοπίου;

Η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου.