Παρατηρώντας τον χάρτη της Νάξου κάποιος, βλέπει ότι μιλάμε για ένα νησί γεμάτο από παραλίες, οικισμούς και χωριά, αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους και όμορφα σημεία. Στο κέντρο των Κυκλάδων, δίπλα στα Κουφονήσια και μαζί με τις μικρές Κυκλάδες, η Νάξος είναι ένα νησί γεμάτο ελληνικά χαρακτηριστικά και στοιχεία.

Αν βρεθείτε στην Νάξο μην ξεχάσετε να πάρετε έναν παραδοσιακό έντυπο τουριστικό οδηγό. Πέρα από ότι θα τον κρατήσετε για ενθύμιο, να σας θυμίζει το ταξίδι σας και την διαμονή σας στην Νάξο, θα σας βοηθήσει και για την διαμονή σας στο νησί. Ένας χάρτης της Νάξου θα σας βοηθήσει σίγουρα στην μετακίνηση σας, αφού θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

Ο οδικός χάρτης της Νάξου, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις διαδρομές που θέλετε να ακολουθήσετε και τα σημεία που θέλετε να βρεθείτε. Προμηθευτείτε ένα χάρτη της Νάξου από επιλεγμένα καταστήματα, τουριστικά γραφεία και γραφεία ενημέρωσης.

Πάντα μπορείτε να συμβουλεύεστε και τον Online χάρτη της Νάξου που θα βρείτε στο Travel Project. Ένας χάρτης-τουριστικός οδηγός θα σας  εμφανίσει όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και θα σας παρουσιάσει τη διεύθυνση που ψάχνετε.